Що буде в Україні в останній робочий день тижня?

28 жовтня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -5...+9 градусів, вдень +2...+12, інформує Sinoptik.ua. Вітер змінний, переважно східний, північно-східний, південний, південно-західний, північно-західний і південно-східний, 1-7 м/с, у Карпатах туман, погіршення видимості до 500 метрів.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -5...+1 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +3...+6. Вітер західний, північний, північно-західний, південний та південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +6...+9. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +1...+9 градусів. Денна коливатиметься від +6 до +12. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть -5... -2, денна температура повітря становитиме +2...+6 градусів. Вітер східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -3...0 градусів, удень підніметься до +5...+11. Вітер південний, східний, південно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -2, удень до +8 градусів. Вітер північно-східний, південний та південно-західний, 1-4 м/с, туман, погіршення видимості до 500 метрів.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень – від +3 до +6. Вітер східний, північний, північно-східний та північно-західний, 2-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?