Що буде у вівторок в Україні?

26 січня в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, впевнений у цьому Sinoptik.

зимаМайже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. У східних, місцями в північних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -21...0 градусів, удень -10...+5. Вітер змінних, переважно північних, західних, північно-західних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується сніжна погода. У Сумській та Чернігівській областях переважно без опадів. Уночі градусники покажуть до -16... -1, вдень температура – від -10 до +2 градусів. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні переважатиме сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -11... -4 градуси, вдень повітря прогріється до -5...+1. Вітер західний, північний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові висока ймовірність дощу зі снігом. У Феодосії, Керчі – без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -9... -4 градусів. Денна температура повітря становитиме від -4 до +2. Вітер південних, східних і південно-східних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. У Дніпропетровській області можливий дрібний сніг. Уночі температура повітря -21... -9 градусів, денна становитиме -10... -2. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно сніжна погода. Температура повітря вночі опуститися до -6...0 градусів, удень стовпчики покажуть -2...+5. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні нічний дрібний сніг до ранку закінчиться, перша половина дня пройде без опадів, а увечері очікується сніг. Температура повітря вночі до -4, вдень – до +1 градуса. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -13... -2 градусів, удень – до -7...+1. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на вівторок

26 січня в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik. 

У Чернігові, Городні, Семенівці, Щорсі, Ніжині, Сосниці, Борзні опадів не передбачається. У Бобровиці, Прилуках, Острі висока ймовірність дрібного снігу. Температура повітря вночі до -11…-8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -7…-5. Вітер південний, південно-східний і південно-західний, 1-6 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, місцями – невеликий сніг з дощем.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?