Що буде у середу в Україні?

погода7 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність, знає про це Sinoptik.

Практично на всій території країни переважатиме суха погода. Місцями в східних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +2...+13 градусів, удень +8...+23. Вітер змінний, переважно північний, східний, північно-східний та північно-західний, 1-9 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі температура повітря складе +2...+7 градусів, удень – від +8 до +13. Вітер північний і північно-східний, 2-7 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+13 градусів, удень повітря прогріється до +14...+19. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 2-8 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +10...+13 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +20 до +23. Вітер північний, північно-західний і північно-східний 2-8 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У Донецькому та Луганському регіонах переважатиме дощова погода. У Харківській та Дніпропетровській області опадів не передбачається. Уночі до +2...+9 градусів, денна температура повітря складе +10...+17. Вітер північний і північно-східний, 2-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону без опадів. Температура повітря вночі знизиться до +3...+12 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +10...+20. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +8...+10, удень – до +15...+17 градусів. Вітер північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів, удень – від +11 до +15. Вітер північний і північно-східний 2-8 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 7 жовтня 

У середу в Чернігівській області буде мінлива хмарність, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Щорсі, Борзні, Сосниці, Семенівці, Городні, Прилуках, Ніжині, Бобровиці, Острі – без опадів. Уночі температура становитиме до +3…+4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +9…+12. Вітер північний і північно-східний, 2-7 м/с. У другій половині тижня прогнозується мінлива хмарність, опадів не передбачається.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?