Що буде у четвер в Україні?

21 січня, у четвер, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

Зима СеменівкаНа більшій частині країни прогнозується сніжна погода, подекуди з дощем. У південних, місцями в центральних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -18...+1 градус, удень -9...+8. Вітер змінних напрямків, переважно південний, західний, південно-західний, північно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода. У Чернігівській області – без опадів. Уночі повітря охолодитися до -14... -9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -8... -5. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -18... -8 градусів, удень повітря прогріється до -9...+1. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с. У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий дрібний сніг з дощем. У Сімферополі – без опадів. Уночі температура повітря становитиме -3...+1 градус. Денна коливатиметься від +3 до +8. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі до -14... -5 градусів, денна температура повітря становитиме -3...0. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -12... -6 градусів, удень підніметься до 9...0. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 2-6 м/с. У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні вночі, можливо, пройде дрібний сніг, з ранку і до завершення дня опадів не очікується. Температура повітря вночі до -12, удень до -4 градусів. Вітер переважно східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий сніг. У Вінницькій області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -16... -9 градусів, удень – від -7 до 0. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 21 січня

У четвер в Чернігівській області збережеться хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik. 

У Чернігові, Семенівці, Ніжині, Щорсі, Городні, Бобровиці, Острі, Сосниці, Борзні очікується суха погода. У Прилуках вдень можливий дрібний сніг. Уночі очікується до -14…-10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -8…-6. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-5 м/с. У кінці тижня встановиться хмарна погода з проясненнями, місцями – сніг.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?