Що буде на 5-й день жовтня в Україні?

5 жовтня, у четвер, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на усій території країни прогнозується дощова погода, за даними Sinoptik.ua. У південних, центральних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +2...+12 градусів, удень +10…+20. Вітер змінних напрямів, переважно західний, південно-східний південно-західний і південний, 1-6 м/с, у Карпатах посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +7...+9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +10…+15. Вітер західний, південно-західний і південний, 1-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7…+11 градусів, удень повітря прогріється до +18…+22. Вітер західний, північно-західний, південно-західний і південний, 1-6 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Вночі температура повітря складе +4...+12 градусів. Денна коливатиметься від +18 до +20. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 2-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважатиме дощова погода. Вночі до +2...+10 градусів, денна температура повітря складе +11…+17. Вітер південний і південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+10 градусів, удень підніметься до +10...+15. Вітер південно-західних і південних напрямів, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні практично весь день пройде без опадів, тільки ввечері може початися дощ. Температура повітря вночі до +8...+10, удень до +12 градусів. Вітер переважно південних і південно-західних напрямів, 1-5 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7…+9 градусів, удень – від +12 до +18. Вітер південно-західний, південний і західний, 1-6 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?