СБУ занепокоєна і звернулася до мешканців Чернігівської області

Шановні мешканці міста та області!

Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Чернігівській області спільно з іншими силовими відомствами вживається комплекс дій для недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.

У місцях масового скупчення людей реалізуються заходи, спрямовані на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів. Посилено охорону потенційно вразливих об'єктів промисловості та інфраструктури.

Управління СБ України в Чернігівській області звертається до чернігівців з проханням бути пильними. Інформацію про перебування в регіоні підозрілих осіб, факти та наміри здійснення сепаратистської і терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності, а також у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, отримання інформації про осіб, які причетні до незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин, слід повідомляти за номером «телефону довіри»: (0462) 676-208.

Просимо усіх зберігати спокій та допомагати Службі безпеки України, всім іншим українським силовим структурам у боротьбі з ворогом, інформуючи про загрози вчинення диверсій, провокацій чи терористичних актів.

 

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?