Савченко запропонувала заповнити Верховну Раду газом

Народна депутатка Надія Савченко запропонувала запустити газ у Верховну Раду по фільтраційно-вентилятивній системі. 

Про це вона розповіла під час прес-брифінгу 20 березня, повідомляє телеканал ZIK.

Надія Савченко розповіла також і про те, як прокурорів та працівників інших силових структур відсторонювали від розслідувань по фактах вибухів на артскладах по зберіганню боєприпкасів.

«Я знаю, як підривалися військові склади і як відстороняли прокурорів, які «докопувалися» до істини. Ніякі літальні апарати над тими складами не літали, а проносили на територію складів вибухівку, бо треба було якось списувати недостачу розкрадених та розпроданих боєприпасів», — заявила депутатка.

Цікаво Надія Савченко розповіла і про деякі інші аспекти стосовно внутрішньої політики української влади. І про нівелювання принципових ідей Майдану — теж.

«Я розмовляла з багатьма військовими, які погоджуються, що ця влада вже дістала», — підкреслила наролна обраниця.

За словами депутатки, їй пропонували очолити верхівку «команди», яка б здійснила в Україні державний переворот. А фінансування могло бути як зі Сходу, так і з Заходу.

Але Савченко вважає, що «треба змінювати політичну систему, а не окремих осіб, які міняються між собою вже ось протягом 26-ти років, а від цього нічого не змінюється». Також депутатка впевнена, що нині «на кожному місці є олігархи, які не дають дихати українцям».

Більше — у відео. Пряма мова:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?