«Рибного» браконьєра спіймали екологи

15 вересня 2020 року на озері «Чернече» поблизу с. Миколаївка Менського району фахівцями Державної екологічної інспекції у Чернігівській області спіймано «рибного» браконьєра.

Порушник здійснював риболовлю забороненими знаряддями лову риби (сітка зяброва). Інспекторами вилучено 6 екземплярів цінних порід риб – лящ, окунь, лин, щука та складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Для подальшого прийняття рішення матеріали передані до місцевого суду.

Також цього дня на території Куликівського району, поблизу села Салтикова-Дівиця, виявлено 2 порушення правил полювання (полювання мисливськими рушницями з магазинами більш ніж на 2 патрони). Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 85 КУпАП – накладено штрафів на загальну суму 340 грн.

З порушниками – мисливцями та рибалкою — проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства під час здійснення полювання та дотримання Правил любительського і спортивного рибальства.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?