Марш російських націоналістів — у Москві

4 листопада о 12.00 в Москві очікується протестний Руський марш — 2017. 

За дві години на Люблінській площі, де планується проведення масових заходів, вже розташовуються службовці з Національної гвардії, які прибули на кількох великих автобусах. Також вони мають намір встановлювати військові намети. Як інформують джерела, на даний час транспорт рухається без будь яки змін, але очевидно, що ось-ось буде перекриття руху.

Марш та мітинг на площі планується провести протягом двох днів: сьогодні та завтра.

У свою чергу російські націоналісти через різні можливі засоби закликають учасників маршу бути готовими висуватися після основного заходу на Манежну площу. Їм, як вони самі про це повідомили, «вдалося перехопити ініціативу в свої руки».  Чи не нагадує цей сценарій щось схоже на більшовицький переворот сто років тому, коли більшовикам-ленінцям вдалося все так вправно і швидко перекрутити і врешті-решт взяти владу в свої руки?

Основна мета російських націоналістів — це «переформатувати» владу, яка за їх висловами, «обмусульманилася» та «обжидівкалася». Навіть закинули у маси такий собі спіч: якщо силовики намагатимуться протидіяти учасникам акції, то треба крикнути «Алах акбар» і вони розійдуться, оскільки, мовляв, російські владники «дуже-дуже бояться мусульман, як вогню».

Трансляцію маршу планує показати опозиційний Інтернет відео-канал Перший руський, а також кілька націоналістичних каналів на Ютубі.

Нагадаємо, що Руський марш 4 листопада 2017 пройде в Москві та інших містах. Але саме протестний марш відбудеться лише в столиці Росії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?