Розрубав голову сокирою працівниці прокуратури

Зранку 10 жовтня чернігівець Олександр Яковець, 1967 року народження, прийшов до прокуратури області і з сокирою напав на начальницю відділу цього правоохоронного органу. 

До відділу організації прийому громадян, розгляду звернень і запитів прокуратури Чернігівської області прийшов чолов’яга. Прийом вела начальниця відділу. Свідки кажуть, це був звичайний спокійний прийом. Але завершився він погано – раптово заявник з сокирою кинувся на працівницю прокуратури.

Нападника було затримано на місці і доправлено до Чернігівського міськвідділу поліції, де допитали. Це – 50-річний Олександр Яковець.

Постраждала зараз в нейрохірургії обласної лікарні. Їй зробили операцію, стан здоров’я жінки лікарі оцінюють як важкий, але стабільний. Роблять все необхідне.

В прокуратурі ж області кажуть, чолов’яга, що напав на начальницю відділу, їм добре знайомий – зі скаргами він звертався регулярно: жалівся на важкі побутові умови, бездіяльність правоохоронців… Його консультували, каже речниця обласної прокуратури Тетяна Ліждвой, але «професійний скаржник» знову приходив до прокуратури.

Зараз затриманий в ізоляторі тимчасового тримання, йому оголошена підозра. За словами прес-офіцера Чернігівської поліції Наталії Човпило, свій вчинок він жодним чином не пояснює – мовчить. Нападнику призначена психіатрична експертиза.

Сівер-центр

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?