Розчулилися поліцейські від дій малечі

12 січня до Ніжинського відділу поліції завітали маленькі щедрівники з дошкільного навчального закладу «Берізка».

Працівники та вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату влаштували справжню театралізовану виставу з Маланкою та Козою біля новорічної ялинки у фойє Ніжинського відділу поліції. Співали пісень та говорили теплі слова привітання.
діти-Ніжин-поліція (2)Маленькі вихованці Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей подарували святковий настрій всім без винятку поліцейським, які зібралися послухати привітання! Щирі усмішки та теплі слова нікого з присутніх не залишили байдужим. Почувши дзвінкі голосочки маленьких щедрівників, ніхто не міг всидіти у службових кабінетах. Із великим задоволенням поліцейські аплодували маленьким і талановитим хлопчикам та дівчаткам, а потім пригощали їх солодощами.
діти-Ніжин-поліція (3)Пісні, танці, віршики та щирі дитячі посмішки – будуть зігрівати серця працівників поліції протягом цілого року!
Керівництво та всі працівники Ніжинського відділу поліції висловили щиру вдячність за дзвінкі колядки та сердечні привітання, неймовірне захоплення талантами дітей та професіоналізмом вихователів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?