Російський коментатор під час бою порівнював Кличка з Тайсоном

Під час боксерського бою між Володимиром Кличком і російським спортсменом Султаном Ібрагімовим із Дагестану, коментатор першого телеканалу Росії не вдавався до якихось образливих зауважень у бік українського спортсмена. Навпаки, він доволі об`єктивно оцінював дії Кличка та Ібрагімова.

Більш того, коментатор зазначив: «Треба визнати, що Кличко з кожним боєм більш майстерно веде поєдинок, міцніше та впевненіше стоїть та рухається на ногах, більш збалансовано веде бої, ніж раніше, а в рухах – вільніший та гнучкіший... Деякі експерти, у тому числі і букмекери, вважають, що є Кличко і всі інші».

Коментатор російського телебачення відкинув усі амбітні впливи, які застосовують російські медійники під час телепрограм, що транслюються і чесно, по-спортивному, розставляв акценти у своїх коментарях. Навіть, коли дагестанець спробував застосувати деякі елементи з прийомів рукопашного бою, коментатор зазначив, що не варто цього робити, адже світові потрібен не брудний бокс, а чистий.

Нагадаємо, що бій, який відбувся у лютому в США і на який чекали майже десять років, був дуже важливим для обох спортсменів, оскільки він дав можливість об`єднати тріумфаторові деякі переможні титули у суперважкій категорії.

Перемогу здобув Володимир Кличко, хоча попереду, як відзначив коментатор, у нього дуже багато роботи, аби здобути усі об`єднані титули.

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?