Роботи щодо якості водопостачання у Чернігові тривають

IMG_3246Підприємство «Чернігівводоканал»  активно веде роботи по підготовці до осінньо-зимового періоду 2015—2016 р.р.  

Продовжується технічне переоснащення  та ремонт об’єктів підприємства, з травня місяця триває комплекс робіт по підготовці водопровідних мереж. Всі ці заходи спрямовані аби забезпечити якісне і безперебійне водопостачання мешканцям Чернігова, зменшити кількість аварійних ситуацій. 

IMG_3252За словами Олександра Шкінь, директора КП «Чернігівводоканал», ведуться роботи по заміні труб водопровідної мережі на найбільш проблемних ділянках, що визначаються за допомогою електронної карти, яку започаткували на підприємстві більше 6 років тому.

Роботи для КП «Чернігівводоканал» чимало. Водопровідна мережа міста, а це більше 600 км, зношена більш ніж на половину.

Одним з таких проблемних місць  був трубопровід по вулиці Комінтерна до перехрестя з вул. Войкова, довжина якого більше півклометра.

IMG_3247Незважаючи на непросту економічну ситуацію,  КП «Чернігівводоканал»  за свій рахунок, почало будівництво сводопровідної мережі на суму більше 1млн гривень. Протягом липня-серпня місяця проведено заміну цієї ділянки водопроводу, що значно  покращить якість води у мешканців мікрорайону.

І вже до першого вересня буде закінчено всі роботи по асфальтуванню цієї території. Також цього року планується заміна водопроводу по вулицях Горького та Щорса.

Олена БОРИСЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?