Рішення УЄФА щодо України прокоментували у Чернігові

«Щойно Виконком УАФ одноголосно — 45 членів «за» — підтримав мою пропозицію і затвердив футбольні символи України. Відтепер, разом з малим гербом УАФ у вигляді Тризубу з написом «Ukraine», на всіх офіційних заходах УАФ, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені і в матчах національних збірних зможе використовуватися великий герб — карта України з Тризубом в центрі».

На цьому сьогодні наголосив Президент УАФ Андрій Павелко, після зустрічі з керівництвом УЄФА.
Він розповів, що виконком УАФ щойно затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!», які вже багато років є привітанням для мільйонів наших вболівальників в рідній країні, і по всьому світу. На всіх матчах наших збірних! Унікальний національний футбольний код, який містять в собі ці атрибути, об’єднав усіх українців, з різних регіонів України і наших земляків з різних країн і континентів. Ми зобов’язані і маємо за честь оберігати його і наповнювати новою силою єднання! Вітаю всю футбольну Україну з цим історичним рішенням!
Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Президент УАФ Андрій Павелко:
«Дякую усім нашим вболівальникам за шалену підтримку УАФ і нового дизайну форми національної збірної. Дякую вам за небайдужість, за ваші відверті публічні позиції і таку щиру реакцію на сьогоднішні події. 

Насправді, намагаючись прибрати з футболок наших гравців два надрукованих всередині слова, наші «друзі» сприяли тому, що сьогодні усі міжнародні ЗМІ і соціальні мережі рясніють написами: Glory to Ukraine! Glory to the heroes!

Переконаний, що важелі впливу тих, кому не подобаються цілісність і патріотичність спортивної української нації, дали фатальну тріщину і довели їх неефективність.

І, за будь-яких, обставин, гасла «Слава Україні» і «Героям Слава» не можуть нікуди зникнути, бо немає такої сили, яка здатна викорінити ці слова зі свідомості українців чи затьмарити їх неймовірну енергетику.

Це побачив і відчув увесь світ! Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!»

Що думають про ситуацію навколо українських футболок керівники Чернігівської обласної федерації футболу та Юрій Титаренко — перший Віце-Президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу, заступник голови Комітету з розвитку футболу в регіонах Української асоціації футболу – дивіться у відео.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?