Рекорд професійних нагород встановила телеведуча

Алла Мазур – авторка та ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень» на телеканалі 1+1, найвпливовіша ведуча України.

Улюблениця мільйонів знову тріумфувала на церемонії вручення професійної телепремії.  Найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програм її назвали вже увосьме. Це абсолютний рекорд за кількістю статуеток «Телетріумф» за всю історію премії.

Престижного українського теле-Оскара їй вручили на сцені концертного майданчика європейського рівня Stereo Plaza вчора, 25 квітня 2018 року.

У номінації Алла обійшла своїх колег з інших каналів – Оксану Соколову (Телеканал ICTV) і Олега Панюту (Телеканал Україна).

«Інколи здається, що суспільство втомилося, що робота даремна, що ми вже натисли на всі існуючі кнопки в душах людей. Але весь час ловиш себе  на думці: ми таки робимо цей світ трохи кращим — разом. І тому зупинятися не будемо!» - прокоментувала свою перемогу Алла Мазур. 

«ТСН. Тиждень» здобув уже четверту статуетку в номінації «Інформаційно-аналітична програма».

«ТСН. Тиждень» — інформаційно-аналітична програма, яка пропонує глядачам огляд найголовніших подій у країні й світі за тиждень, що минув, актуальні коментарі від  гостей студії, гострі питання до головних дійових осіб, коментарі авторитетних експертів та аналітичні прогнози. Ведуча — Алла Мазур, яка працює у «ТСН» з першого випуску програми у 1997 році. В кожному випуску «ТСН. Тиждень» журналісти програми готують матеріали про події, які сталися в країні та світі, а також глибоко аналізують найбільш актуальні суспільно-політичні теми.

«ТСН. Тиждень» є лідером серед підсумкових інформаційних програм на українському телебаченні. За аудиторією 18-54 (Україна) середня частка програми у 2017 році становила 12,5%, рейтинг – 4,3%, що помітно перевищує середні показники підсумкових новин на інших каналах. За аудиторією 4+ загальне охоплення основних виходів «ТСН. Тиждень» перевищило 76% або 28,5 млн глядачів. Охоплення двох випусків 23.04.2017 та 30.04.2017 перевищило 8,5 млн (4+).

Аліна Недосейкіна

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?