Путіну і Шойгу прийшов кінець! Навіть Трамп не врятує! — Маккейн

У новому, 2017-му році, уряд Сполучених Штатів Америки може оголосити нові санкції на адресу Росії. В даному випадку вони вже будуть стосуватися президента країни-агресора Володимира Путіна, глави Міністерства оборони Сергія Шойгу, а також начальника ФСБ РФ Олександра Бортнікова. Таку інформацію розкрили в Україні сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем.

Приводом для персональних санкцій послужила причетність РФ до хакерських атак на вибори в Америці. Про це повідомляє "Діалог.UA".

«Ми маємо намір ввести ще порцію санкцій, які стосуватимуться енергетичного і банківського секторів. У них також фігуруватимуть імена керівників ФСБ і ГРУ, а також ім'я президента цієї держави Путіна і його соратників», — зазначає Грем.

Джон Маккейн конкретизував, що дане питання буде вирішуватися вже навесні цього року. Сенатор пообіцяв, що дані обмеження будуть жорсткіші, ніж існуючі.

Політик упевнений, що в Конгресі ці санкції будуть прийняті на «ура». Навіть якщо закон не буде підписаний Трампом, для введення санкцій необхідно 2/3 голосів парламентаріїв.

Раніше зазначалося, що в Широкино сенаторів США Маккейна, Клобучар і Грема привіз Петро Порошенко під Новий рік. Там сенатор пообіцяв, що в 2017 році Україна поверне захоплені окупантами території.

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?