Путін злякався Навального! У цьому він сам зізнався

Днями в Москві Президент РФ Владімір Путін у черговий раз влаштував спілкування з представниками мас-медіа.

Але трапився конфуз — відома не лише в Росії Ксенія Собчак під час такого спілкування запитала у глави своєї держави: «Володимире Володимировичу! А чому Навального не пускають на вибори? Ви боїтеся його?»

Він відповів: «Ви хочете ще одного майдану?"

Ведучий російського Інтернет відеоканалу New Rush Word Юрій Гіммельфарб стосовно такої відповіді логічно іронізує і підкреслює, що така відповідь свідчить про те, що Володимир Путін дійсно злякався Олексія Навального, інакше б відповідь президента Росії була б зовсім іншою. «А так, Володимир Володимирович підтвердив, що він боїться Навального», — підсумував Юрій Гіммельфарб.

Путін запитав Собчак у чому її програма і порівняв опозицію в Росії з «майданом Саакашвілі».

Нагадаємо, що Володимир Путін оголосив про висунення в президенти 6 грудня на зустрічі з робітниками Горьківського автомобільного заводу (ГАЗ).  У 2018 році Путін буде брати участь у передвиборній кампанії в четвертий раз. У разі перемоги він обійме пост глави держави ще на 6 років, з 2018 по 2024 рік. Таким чином, він проведе на посаді лідера країни 21 рік. Телеведуча Ксенія Собчак теж, як відомо, оголосила про висунення своєї кандидатури на пост президента Росії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?