Призов на Чернігівщині вийшов на фінішну пряму

В останні дні листопада зі збірного пункту Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальних послуг вирушили до навчальних центрів останні команди призовників.

Нині вони вже розпочали строкову службу в підрозділах 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Десні.

Наразі Чернігівщина планові завдання з осіннього призову на строкову військову службу в Збройних Силах України повністю виконала. Всього відправлено 250 юнаків.

Заступник військового комісара – начальник сектору комплектування Сергій Шатило зазначив, що цієї осені досить багато призовників приходили до ТЦК свідомо і вчасно. Також під час осіннього призову зберігається тенденція, коли значна частина призовників висловлює бажання замість строкової проходити військову службу за контрактом.

На збірному пункті для призовників, поки відбувається формування команд, створенні комфортні умови для проживання, вони забезпечуються смачним і якісним триразовим харчуванням, враховуються їхні побажання для вибору майбутньої військової спеціальності.

Загалом Чернігівщина, згідно планового завдання, має відправити на військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань 461 призовника. Залишилося доукомплектувати команди для Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту в кількості 38 чоловік і загальне планове завдання на осінній призов буде повністю виконане.

Олександр Парій,

Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?