Природні ресурси прикордоння в умовах зміни клімату

27-29 вересня 2017 року на базі Чернігівського національного педагогічного університету та Мезинського національного природного парку відбудеться міжнародна конференція «Природні ресурси прикордонних територій в умовах зміни клімату».

Про участь в конференції заявили понад 50 учасників, що представляють різні освітні, науково-дослідні і природоохоронні установи нашої держави та закордоння, зокрема з Слупська (Поморське воєводство, Польща), Мінська та Гомеля (Республіка Білорусь), Києва, Херсона, Тернополя та ряду інших міст.

В рамках конференції передбачається проведення засідань за такими напрямками як: біологічні ресурси, водні, земельні і мінеральні ресурси, природоохоронні території.

Відкриття конференції відбудеться 27 вересня 2017 р. о 10-00 в читальному залі наукової бібліотеки Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

Секційні засідання проходитимуть 28 вересня 2017 р. з 13-00 в центральній садибі Мезинського національного природного парку в с. Деснянське (Свердловка) Коропського району.

Для гостей та учасників конференції передбачена широка екскурсійна програма, а саме знайомство з історичними пам'ятками Чернігова, Седнева, Новгород-Сіверська та Мезина, відвідування Седнівської ГЕС і парку Лизогубів, Мезинської палеолітичної стоянки і музею, оглядових майданчиків та інших об’єктів природної та історичної спадщини Мезинського національного природного парку.

Юрій Карпенко,

начальник відділу науки, екоосвіти та рекреації Мезинського НП

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?