Припинили канал постачання в Україну сигарет із Білорусі

Черговий канал постачання та збуту сигарет білоруського виробництва перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Про це повідомляє видання sknews.net, з посиланням на інформацію Головного управління Державної фіскальної служби області.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) встановлено, що на території Чернігівської області групою осіб організовано діяльність з незаконного ввезення та реалізації тютюнових виробів іноземного виробництва.

Реалізацію незаконно ввезеної на територію України тютюнової продукції ділки налагодили через нелегальні точки роздрібної торгівлі на території населених пунктів області.

За результатами проведених обшуків приміщень, які використовувались для зберігання та реалізації тютюнових виробів, з незаконного обігу вилучено 6150 пачок сигарет «NZ», «Credo», «Regina», «URTA», «Compliment» та інших, без марок акцизного податку встановленого зразка, вартістю понад 300 тис. грн.

Наразі слідство триває, проводяться заходи, спрямовані на встановлення каналів постачання та повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?