Прилучанину «світить» довічна неволя за вбивство хлопчика

Слідчі поліції Чернігівської області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про вбивство семирічного хлопчика, скоєне його батьком на початку серпня нинішнього року. Матеріали скеровано до суду.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 30-річний житель Прилук, перебуваючи із малолітнім сином на території Чернігівського району неподалік автошляху «Київ – Чернігів – Нові Яриловичі», завдав дитині серію ударів кухонним ножем. Від цих тілесних ушкоджень хлопчик помер на місці.

В подальшому до поліції було повідомлено, нібито малюк втік від батька у лісовому масиві і загубився. Правоохоронці негайно організували пошукову операцію, яка безперервно тривала до ранку наступного дня. Вбитого хлопчика поліцейські виявили посеред соняхів на полі поруч із лісом.

На той момент оперативники та слідчі поліції Чернігівщини вже мали вагомі підозри щодо причетності батька до вбивства власної дитини.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). Наразі досудове розслідування у цьому провадженні завершене, матеріали скеровано до суду.

Як повідомили в Секторі комунікації поліції Чернігівської області, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?