Прилучани відправили чергову допомогу на Схід для наших бійців

6 жовтня 2016 року Прилуцька міська та районна організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» відправили чергову допомогу бійцям, які захищають Україну на Донбасі.

Свободівці спільно з громадою міста та району, волонтерами зібрали необхідні речі для захисників. Традиційно націоналісти закупили продукти, з яких для захисників приготували смачну домашню їжу. Також бійці отримають буржуйки, теплі речі, консервацію, картоплю, солодощі та інші продукти харчування.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

–  Війна на Сході триває, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових, забираючи життя найкращих! На жаль, продовжуємо ховати наших побратимів – цвіт нації. Ми повинні об`єднавшись подолати ворога. Тож кожен, хто не передовій не має морального права сидіти, склавши руки. Дякуємо всім, хто відгукнувся та допоміг зібрати необхідні речі та продукти харчування для наших захисників. Адже тільки спільно та в єдності переможемо ворога, — зазначив керівник Прилуцької партійної районної організації ВО «Свобода» Юрій Щербина.

                                                                            

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?