Прикра поразка «Десни» на Закарпатті

17 квітня матч двадцять другого туру Чемпіонату України у вищій лізі футболісти «Десни» провели на виїзді в Ужгороді проти дебютанта Прем'єр-ліги ФК «Минай» із однойменного Закарпатського села.

Слід зазначити, що в цьому матчі через травми не грала ціла плеяда футболістів основного складу «Десни» — Пилип Будківський, Андрій Тотовицький, Владислав Калитвинцев, Андрій Мостовий.

Перші 20 хвилин матчу перевагою володіли чернігівські футболісти, але першими відкрили рахунок господарі поля. На 22-й хвилині естонський захисник «Десни» Йоонас Тамм, у власному шрафному майданчику, збив гравця господарів поля Рустама Ахмедзаде, і арбітр матчу Віталій Романов призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував нападник закарпатців Анатолій Нурієв.

Чернігівці продовжували атакувати, але на 39-й хвилині Анатолій Нурієв подвоїв рахунок у матчі, оформивши дубль.

На початку другого тайму рахунок став розгромним. Закарпатський гравець Василь Пиняшко, майстерним ударом у «дев’ятку» зробив рахунок 3:0.

Все ж таки на 56-й хвилині чернігівці відіграли один м’яч. Олексій Гуцуляк виконав передачу з кутового, яку ударом головою замкнув Максим Імереков. В час, що залишався, «сіверяни» намагалися відігратися, але більше забити м`ячів у ворота суперників їм не вдалося.

Після матчу головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь зазначив: «Гра показала, що нам сьогодні не вистачало креативних футболістів, їх майстерності і руху, але це футбол. Якщо хтось травмується, то в когось з'являється додатковий шанс себе проявити. Хтось його використовує, а хтось — ні. Не вийшло в цілому у команди. Тому ми поступилися, але будемо сподіватися, що в наступних матчах покажемо більш якісну гру».

Отже, після виїзної поразки від ФК «Минай» з рахунком 3:1, «Десна» опускається на п’яту сходинку у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар», третє – луганська «Зоря».

24 квітня матч двадцять третього туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» проведуть на виїзді проти ФК «Львів».

Результати матчів 22 туру:

ФК «Минай» — «Десна» (Чернігів) 3:1.

«Шахтар» (Донецьк) — «Динамо» (Київ) 0:1. ФК «Львів» — ФК «Олександрія» 3:1.

«Ворскла» (Полтава) – «Зоря» (Луганськ) 4:2. «Інгулець» (Петрове) — «Рух» (Львів) 0:0.

ФК «Маріуполь» — «Олімпік» (Донецьк) 1:1. «Колос» (Ковалівка) – СК «Дніпро-1» 1:1.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?