Прикордонні собаки Ральф і Тім виявили наркотики

Протягом останньої доби в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі» на Чернігівщині прикордонними нарядами за допомогою службових собак двічі були виявлені наркотичні речовини.

Про це повідомив помічник начальника прикордонного загону підполковник Олександр ДУДКО,

Спочатку при оформленні рейсового автобусу «Сетра» сполученням «Одеса — Вільнюс», за допомогою службового собаки Тім, в ході огляду салону під заднім сидінням виявлено поліетиленовий пакунок з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану. Встановити власника забороненої речовини не вдалося. Загальна вага виявленого зілля склала близько 3 грамів.

За кілька годин в легковому автомобілі «Ніссан», який під керуванням у 27-річного громадянина України, під час поглибленого огляду за допомогою службової собаки Ральф, спільно з інспектором митниці, в задній кишені штанів, виявлено поліетиленовий пакунок з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору, попередньо марихуаною, вагою близько 2,6 грамів.

Про виявлення кримінальних правопорушень передбачених статтею 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» повідомлено співробітників Національної поліції.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?