«Прозорий» штаб відкрив Геннадій Корбан у Чернігові

Корбан (1)20 червня у Чернігові відкрито виборчий штаб кандидата в народні депутати Геннадія Корбана. Вперше в Україні з'явився виборчий штаб з прозорими стінами зі скла. 

Як заявив на відкритті штабу сам Геннадій Корбан, «він не схожий на традиційні виборчі штаби, де все відбувається під покровом таємниці, в тіні і подалі від людських очей». Він підкреслив, що йому нічого ховати від виборців.

− Ми вперше в Україні зробили прозорий виборчий штаб з великими вікнами, щоб кожен житель Чернігова міг бачити, що ми не ховаємося за сімома замками, а завжди відкриті й готові вислухати кожного. Проти мене задіяний потужний адміністративний ресурс. Але це все могло б спрацювати тільки тоді, якби я сховався і відгородився від простих людей, − заявив Геннадій Корбан. − Мені нема чого приховувати. Я завжди йду з відкритим забралом, і та підтримка, яку я отримую від простих українців − молоді, ветеранів, наших батьків і матерів, дає мені сили боротися зі свавіллям покидьків-чиновників, які вважають владу лише можливістю безкарно грабувати народ під різними гаслами», − підкреслив Геннадій Корбан.

Виборчий штаб розташований на мальовничому березі річки Стрижень. А поруч виросло «Місто майбутнього» − особлива зона відпочинку за прикладом європейських міст з відкритими газонами. Для цього були оформлені всі необхідні дозволи та забезпечена охорона правопорядку.

Корбан (2)− Тут буде відкритий майданчик для всіх містян, куди можна прийти відпочити з дітьми, провести час, послухати музику або й просто повалятися на травичці та подумати − чого ми очікуємо від влади: продовження тіньових схем або побудови держави, яка захищає своїх громадян. Ну, а якщо виникли конструктивні думки − ласкаво просимо. Вислухаємо, обговоримо і будемо реалізовувати, − заявив Геннадій Корбан.

Олена Міщенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?