«Прохідні» партії Чернігова не знають, що робити з дорогами

Партії Європейська солідарність, Рідний дім, Опозиційна платформа – За життя та Слуга народу, які хочуть потрапити до міської ради Чернігова, не мають планів щодо сфери доріг. Про це можна дізнатися за допомогою аналітичного інструменту «Вибори 2020: За кого голосувати?», який розробив Центр спільних дій.

Не надто конкретні плани і в Батьківщини, яка обіцяє ремонтувати дорожнє покриття.

Не набагато краща ситуація і з медициною. Наприклад, Рідний дім взагалі не має планів щодо цієї сфери. Батьківщина обіцяє впровадити страхову медицину, що є питанням державного, а не міського рівня. Європейська солідарність та ОПЗЖ збираються «не допустити закриття лікарень», що також не залежить від міської влади. Слуга народу хоче впровадити програму «Доступні ліки».

За допомогою аналітичного інструменту «Вибори 2020. За кого голосувати?» можна порівняти програми п’яти найпопулярніших у місті політичних партій серед мешканців, які визначилися, за кого голосуватимуть на місцевих виборах, а також топ-3 кандидатів у мери.

Для зручності інструмент розподіляє інформацію за шістьома категоріями: освіта, охорона здоров’я, дороги, транспорт, житлово-комунальне господарство та соціальна політика:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?