Про погоду у п`ятницю в Україні

погодаУ п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність, інформує Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується суха погода. Місцями в Криму висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 0...+16 градусів, удень +14...+22. Вітер змінний, переважно північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до +5...+8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16...+18. Вітер західний та північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +6...+13 градусів, удень повітря прогріється до +18...+22. Вітер північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. У Севастополі, Ялті можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +13...+16 градусів. Денна коливатиметься від +20 до +22. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У регіоні переважно сухо. Вночі градусники покажуть +4...+10, денна температура повітря складе +19...+21 градус. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – сонячна погода. У регіоні буде переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до 0...+7 градусів, удень підніметься до +14...+19. Вітер західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +3...+6, удень до +15...+17 градусів. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+7 градусів, удень – від +14 до +19. Вітер західний, північний та північно-західний, 1-5 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 2 жовтня

У п’ятницю в Чернігівській області буде мінлива хмарність, впевнений Sinoptik.

У Чернігові, Сосниці, Острі, Городні, Бобровиці, Щорсі, Борзні, Семенівці, Ніжині, Прилуках опадів не передбачається. Уночі температура повітря до +6…+7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16…+17. Вітер переважно західний, 2-5 м/с. У кінці тижня прогнозується мінлива хмарність, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?