Президента України не залякати!

Зустрітися з чернігівцями 13 березня Президенту України Петру Порошенку намагалися завадити прибулі до міста молоді люди. Однак він пройшов повз них впритул і незважаючи на їхні провокаційні вигуки, сказав, що дестабілізувати країну він нікому не дозволить.

Здебільшого це були представники «Національного корпусу», які прагнули за будь що вчинити провокаційні дії проти приїзду до Чернігова Глави української держави. Вочевидь вони сподівалися, що Петро Порошенко поведеться на їхні провокаційні вигуки і допуститься помилок щодо планів перебування у Чернігові.

Однак навіть самі учасники такого не очікували від Президента України. Він відмовився від порад охорони і пішов просто до протестуючих. Від несподіванки молодики затихли, розступилися і, як годиться, дали йому дорогу.

— Порошенко зробив те, на що неспроможні інші політики — замість того, щоб сісти в авто, він пішов прямо до мітингуючих з Нацкорпусу, — написав на своїй сторінці у Фесбук Мирослав Олешко. — Так і має робити Президент України. Бо держава в нас єдина. І ми не повинні сваритись між собою на радість ворогам... Не зважаючи на поради охорони дістатися до місця призначення на автомобілі, Порошенко вирішив піти пішки. «Так буде швидше», — аргументував він своє рішення, після чого спокійно пройшов повз здивованих хлопців з Нацкорпусу.

«Велику суть – для усіх єдину,
Наш гордий клич народові несе!
Вітчизні будь ти вірний без упину,
Нам Україна вище понад все!»

– Звичайно ж вони розступилися перед Президентом своєї країни. І хоч було багато шуму, присутні чітко почули обіцянку Петра Олексійовича, що він не дасть нікому дестабілізувати країну, – зазначив на своїй сторінці у Facebook Віктор Уколов.

Порошенко зробив те, на що неспроможні інші політики — замість того, щоб сісти в авто, він пішов прямо до мітингуючих з Нацкорпусу.Так і має робити Президент України.Бо держава в нас єдина. І ми не повинні свартись між собою нарадість ворогам."За словами нашого співрозмовника, незважаючи на поради охорони дістатися до місця призначення на автомобілі, Порошенко вирішив піти пішки. "Так буде швидше," — аргументував він своє рішення, після чого спокійно пройшов повз здивованих хлопців з Нацкорпусу"."Велику суть – для усіх єдину, Наш гордий клич народові несе! Вітчизні будь ти вірний без упину, Нам Україна вище понад все!"

Опубликовано Миром Олешко Среда, 13 марта 2019 г.

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?