Президент України привітав чернігівців із Днем міста

Шановні чернігівці!

Прийміть мої щирі вітання з Днем міста і з 75-ю річницею вигнання нацистських загарбників.

Центр орного з найбільших князівств Київської Русі, а пізніше – героїчного козацького полку, губернії та області, Чернігів завжди був осередком духовного, громадського та культурного життя, містом патріотів, які високо цінували й активно розвивали українську освіту та культуру, а в часи небезпеки мужньо й непохитно ставали на захист рідної землі.

Сучасний Чернігів – це північна фортеця України, обласний центр, що разом з країною прямує шляхом євроінтеграції, змінює й осучаснює своє обличчя, не втрачаючи при цьому своєрідності. Він стає привабливішим не лише для туристів – любителів української старовини, а й для європейських партнерів, зацікавлених у плідній співпраці.

Та головне багатство Чернігова – люди, які невтомно працюють на благо свого міста і країни. Переконаний, результатом цієї роботи буде щасливе, заможне і комфортне життя у місті над Десною.

Від душі бажаю Чернігову розвитку і процвітання, а його жителям і гостям – втілення у життя найзаповітніших мрій та найамбітніших задумів, миру, добробуту і впевненості у щасливому майбутньому України.

Петро ПОРОШЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?