Представники військових частин змагалися у Чернігові в теніс

У Чернігові відбулись змагання з настільного тенісу серед представників військових частин Збройних Сил України Чернігівського гарнізону та інших силових структур.

Всього у змаганнях взяли участь 9 команд, які були представлені військовими частинами гарнізону, Державною службу надзвичайних ситуацій України у Чернігівський області, Національною гвардією України, Державною прикордонною службою України північного регіону, а також командою від ветеранів війни та учасників АТО Чернігівської області. У складі збірних, увійшли як досвідчені військовослужбовці контрактної служби, так і строковики.

Організаторами змагання виступили оперативне командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, Чернігівська обласна організація ФСТ «УКРАЇНА» та Чернігівська обласна організація ФСТ «СПАРТАК».

Відкриваючи турнір заступник командувача військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України по роботі з особовим складом полковник Віталій Покотило зазначив, що це не перші спортивні змагання, які проводяться в гарнізоні і подібні заходи будуть тривати і надалі. Він привітав усіх присутніх з початком загань та побажав перемоги найкращим.

На початку проведення заходу танцювальний колектив спортивного танцю «Глорія», виконав перед присутніми танцеві композиції.

За форматом проведення змагань серед учасників були визначали переможці як у командному складі, так і особистої першості.

Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування «Північ» підполковник Руслан Карпінський зазначив, що рівню фізичної підготовленості військовослужбовців приділяється велика увага і це питання командувач військ тримає під особистим контролем.

Віталій Кирилов, ОК «Північ»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?