Правову допомогу безкоштовно надають учасникам бойових дій

Вже близько двох років в Чернігові працює центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представники центру надають юридичну допомогу найбільш незахищеним верствам населення, серед яких і учасники бойових дій. Так, воїнам згідно нового законодавства надається правова допомога з усіх питань на безоплатній основі. Допомога включає в себе весь юридичний спектр послуг, а саме консультації, складання заяв та позовів, представництво в судах всіх інстанцій та багато іншого.

Як зазначив директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко, надання безоплатної правової допомоги учасникам АТО є одним з пріоритетних для центру. До Центру вже звернулося майже двісті учасників АТО та постійно вживаються заходи, щоб збільшувати кількість бійців, хто потребує цієї допомоги.

Адвокати, які працюють в Центрі, з розумінням відносяться до кожного бійця та констатують, що з ними працювати досить легко. Соціальні питання, безоплатний проїзд, надання земельних ділянок, безкоштовне встановлення телефону  — це лише основні питання, з якими звертаються воїни, а загалом їх набагато більше. Тож керівництво центру закликає всіх бійців не залишати свої правові проблеми в глухому куті, а звертатися безпосередньо до них.

Ігор Березинський

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?