Правоохоронці з Чернігівщини вирушили на війну боронити країну

5 березня зведений загін міліції Чернігівської області вирушив на Схід для проведення дванадцятої ротації сил АТО. До складу загону увійшли півсотні правоохоронців з різних міліцейських підрозділів області.

Серед бійців є чимало правоохоронців, які вже не вперше їдуть на Донбас. В боях з російсько-терористичними військами міліціонери здобули чималий досвід, яким охоче діляться з побратимами.

Попереду у чернігівців служба з охорони громадського порядку, розкриття злочинів та допомога місцевому населенню, вцілілому від обстрілів бойовиків.

Проводжати бійців на Схід прийшли найближчі родичі, колеги по службі та друзі і знайомі.

0

 

 

Під час шикування перед відправкою в зону АТО до міліціонерів зведеного загону звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. Він підкреслив, що головним завданням командирів є збереження особового складу, оскільки ворог вдається до найпідступніших провокацій.

2

Очільник УМВС побажав бійцям повернутися до своїх домівок  живими і здоровими.

Журналісти могли на власні очі переконатися, що зведений загін повністю забезпечений харчами, зимовим обмундируванням, засобами захисту та озброєнням. Долучилися до справи матеріального забезпечення міліціонерів і волонтери Єдиного волонтерського центру.

5

Крім переданих м’ясних консервів і тушонки жінки з Єдиного волонтерського центру підготували й свою «родзинку» — сухі суміші для супів та борщів, квашену капусту та інші домашні соління, виготовлені власноруч, аби хлопці порадували себе на Сході домашньою кухнею.

4_1

Спілкуючись із журналістами, командир зведеного загону начальник управління громадської безпеки УМВС в Чернігівській області  підполковник міліції Олександр Малиш акцентував увагу представників ЗМІ на тому, що міліція Придесення ніколи не відсиджувалася в тилу, а стоїть на передових рубежах нарівні з військовиками.

6

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

Борис КОНОВЧЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?