Правники зустрілися з бізнес-спільнотою Чернігівщини

5 грудня 2017 року за сприяння громадської організації «Ліга ділових та професійних жінок України» фахівці Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області зустрілися з представниками бізнес-спільноти Чернігівщини.

Семінар присвятили актуальним питанням чинного законодавства. У центрі уваги — зміни до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування, а також щодо посилення захисту права дитини на належне утримання.

На початку зустрічі начальник Головного територіального управління юстиції Олег Трейтяк поінформував, що на законодавчому рівні запроваджуються дієві механізми, котрі мають унеможливити незаконні дії на українських підприємствах з боку правоохоронних органів та вдосконалюється порядок примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

Начальник Управління державної реєстрації В’ячеслав Хардіков детальніше розповів про зміни, направлені на запобігання тиску правоохоронних органів на бізнес та захист прав підприємців, а Алла Єдомаха, в.о. начальника Управління державної виконавчої служби, — про новації, що посилюють відповідальність злісних неплатників, які мають заборгованість зі сплати аліментів.

Виконавчий директор громадської організації «Ліга ділових та професійних жінок України» Юлія Заїка на зустрічі зазначила, що найважливішим кроком у взаємодії представників бізнесу і владних структур має бути формування середовища довіри.

«Ми маємо сідати за стіл переговорів, будувати діалог один з одним аби чітко розуміти як діяти аби захистити свій бізнес», — зазначила Юлія Заїка.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?