Пенітенціарії поклялися бути вірними своєму народові

СІЗО 2Новопризначені співробітники установ виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області дали клятву чесно та гідно виконувати свій обов’язок, а також бути вірними українському народові.

Так, на базі Чернігівського слідчого ізолятора управління ДПтС України в Чернігівській області відбувся урочистий ритуал складання присяги для 24 новопризначених співробітників установ виконання покарань Чернігівської області.

DSC_0021Текст присяги співробітники читали із гордістю і хвилюванням.
Місяць підготовки та тренувань і новопризначені співробітники готові до виконання службових завдань.

DSC_0044Прослухавши Державний гімн, до учасників заходу звернувся заступник начальника управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби В`ячеслав Козка.

DSC_0046Керівник обласного відомства зазначив: «Час не стоїть на місці – все тече, все міняється. В установах виконання покарань, як у великому вулику, робота не спиняється ні на мить. І тепер ви підхоплюєте естафету у старших колег-наставників. Тож, бажаю вам пишатись вибором професії».

DSC_0091По завершенню заходу до учасників звернувся священнослужитель Єлецького монастиря отець Василь та окропив пенітенціаріїв святою водою, благословивши на подальшу службу.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?