Потерпілі на виробництві проявляють силу духу

20 червня на спортивній базі олімпійської підготовки з біатлону та лижного спорту у місті Чернігові відбулися відбірні змагання VІІ Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу».

Про це повідомляє Суспільний кореспондент, посилаючись на інформацію Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області.

Мета цих змагань – залучення потерпілих до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації. Змагання проводилися з шести видів спорту: армспорту та гирьового спорту серед чоловіків, бомбаскету, дартсу та настільного тенісу серед жінок і чоловіків, шахів.

Відкриваючи змагання начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області Володимир Нашиванько сказав, що тут зібралися ті, хто повірив у себе, хто виявляє силу духу і волі у подоланні фізичних меж та є прикладом для багатьох інших людей.

Також учасників змагань привітали Сергій Дорошенко — начальник управління Держпраці в Чернігівській області та Ігор Москаленко — голова Федерації профспілкових організацій в Чернігівській області.

Учасникам змагань було оголошено привітання в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергія Нестерова.

Право підняти Державний Прапор України було надано Надії Христюк, призеру фінальних змагань з бомбаскету VІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

А далі на змаганнях, в яких брали участь 122 учасники з усієї області, завирувала боротьба, яка не залишила нікого байдужим.

Було розіграно 51 комплект нагород. Перемогу святкували:

— армспорт: до 80 кг — Лисенко Володимир (м. Городня), до 90 кг — Колпаков Андрій (м. Чернігів), понад 90 кг — Воробей Сергій (м. Сновськ);

— гирьовий спорт: до 80 кг — Колоток Сергій (с. Феськівка Менського району), до 90 кг — Журавель Микола (м. Батурин), понад 90 кг — Масіч Олександр (смт Сосниця);

— бомбаскет: Христюк Надія (м. Чернігів), Ткаченко Микола (м. Чернігів) та Манірко Володимир (м. Борзна);

— дартсу: Марукова Людмила (м. Чернігів), Будько Микола (м. Прилуки) та Масіч Олександр (смт Сосниця);

— настільний теніс: Сак Вікторія (м. Прилуки) та Осипець Володимир (м. Мена);

— шахи: Гончар Володимир (смт Козелець).

Переможених на змаганнях не було, бо вони примножили силу духу кожного з учасників.

Атмосфера змагань була напрочуд дружньою, товариською, сповненою жартів і усмішок.

Переможці обласних відбірних змагань візьмуть участь у фінальних змаганнях VІІ Всеукраїнській спартакіаді «Сила духу» у вересні 2019 року в м. Ужгороді.

Учасники висловили щиру вдячність управлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області за чудову організацію змагань.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?