Посилки ув’язненим: у смальцю − канабіс, у горіхах − амфетамін

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПосилки до колоній та СІЗО в Чернігівській області: замість смальцю – канабіс, замість грецьких горіхів – амфетамін.

Протягом останнього часу до Менської виправної колонії (№ 91), Чернігівської виправної колонії (№ 44) та Чернігівського СІЗО збільшилась кількість спроб передати засудженим та ув`язненим наркотичні речовини.

Так, до засуджених Менської виправної колонії (№ 91), установи, де відбувають покарання колишні співробітники правоохоронних органів, надійшло 3 посилки. З м. Новомосковськ надійшла посилка, де в середині грецьких горіхів було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження зовнішньо схожу на каннабіс, попередньо загорнуту в папір та фольгу, та порошкоподібну речовину білого кольору. Місто Новомосковськ, Дніпропетровської області було відправником ще однієї посилки з наркотичними речовинами – в пачці з цигарками було виявлено та вилучено дві цигарки з канабісом.

IMAG1717

20151001_152434З м. Шостка засудженому передали туфлі, де в каблуках було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження, а також п’ять згортків з вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, попередньо загорнуті у фольгу.

IMAG1722

IMAG2022Під час догляду посилки на ім`я ув`язненого Чернігівського СІЗО в середині банки зі смальцем виявлено поліетиленовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

Другий випадок в слідчому ізоляторі трапився під час догляду спортивного одягу засудженої жінки – в підкладці виявлено фрагмент медичного бинта світло-коричневого кольору.

IMAG2026

IMG_3547Під час здійснення обходу по периметру охороняємої зони Чернігівської виправної колонії (№ 44) було виявлено згорток з картоплею. В середині картоплини, обмотаної газетою та скотчем, знаходився шприц з рідиною темно-коричневого кольору, приблизно 14 мл.

Під час всіх випадків по каналу 102 було викликано слідчо-оперативні групи, де в присутності понятих проведено вилучення та документування даних фактів.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?