Посмакувати дорогим коньяком чоловікові не вдалося

Зі стелажів прилуцького супермаркету покупець викрав пляшку дорогого коньяку вартістю п'ятсот гривень.

Про це повідомили в секторі комунікацій з громадськістю поліції Чернігівщини. 

Не бажаючи розраховуватися на касі за придбаний в магазині товар, чоловік приховав його і направився до виходу. Завдяки встановленому в торговельному закладі відеонагляду зловмисника було вчасно викрито охороною магазину. Тож на виході чоловіка вже чекали охоронці та викликаний наряд поліції.

Про спробу крадіжки з місцевого супермаркету поліцію повідомив персонал торговельного закладу. Зі слів заявника, охоронець магазину, здійснюючи через монітор відеоспостереження за відвідувачами в торговельному залі, звернув увагу на підозрілі дії чоловіка. Про покупця він поінформував управляючого, який і викликав наряд поліції.

На зображенні з камер відеоспостереження помітно, як невідомий шляхом вільного доступу викрав з прилавку пляшку спиртного.

Правоохоронці виявили у чоловіка неоплачений товар на загальну суму понад п’ятсот гривень. Від надання будь-яких пояснень чоловік відмовився. Поліцейські ідентифікували особу зловмисника, ним виявився 24-річний місцевий житель.

Наразі відносно підозрюваного слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Тепер крадій ризикує втрапити за ґрати на строк до 3-х років.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?