Помічник нардепа Кодоли погрожує фізичною розправою журналісту

Денис Маганов3Головний редактор Інтернет видання «Flash on Time News» Денис Маганов звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів Шевченківського району міста Києва.

В ній він зазначає про те, що йому погрожують фізичною розправою дві особи: Білоусенко Максим Валерійович, помічник народного депутата України від Ніжинського району Кодоли Олександра Михайловича, округ № 209 (партія «Народний Фронт»), а також невідомого, який активно захищає інтереси вже самого Білоусенка.

Зі слів Маганова, він сам перебував з робочим візитом в місті Ніжині, яке, до того ж, є і батьківщиною журналіста. На засіданні міської ради, куди його разом з представником народного депутата, запросили батьки ніжинських школярів, розглядалося питання комунального підприємства «Школярик», яке ось вже 7 років годує всіх ніжинських діточок обідами за рахунок міського бюджету з розрахунку майже 8 грн на дитину в день.

Денис Маганов
Денис Маганов

«Школярик» в свою чергу співпрацює з місцевим фермером, який постачає овочі зі своєї ферми по шкільних їдальнях за мінімальними тарифами − та ж картопля, наприклад, у нього коштує 2 грн, і вона має чудовий вигляд і смак.

Максим Білоусенко
Максим Білоусенко

Але знайшлися борці «за справедливість», які вирішили завести на ніжинський ринок іншу фірму, яка обіцяє постачати продукти з Чернігова за меншу ціну, наприклад, картоплю за 1 грн.

На перший погляд, все тут логічно. Адже, здавалося б, чернігівська картопелька набагато дешевша. Та то лише − зовнішня цінова оболонка, така собі картопляна товстенька шкірка, під якою, якщо розчистити, можна побачити багато чого замаскованого. Враховуючи цінову політику сьогодні на ринках України, ціна на картоплю для харчування стартує від 2 грн при оптовій закупівлі.

Вся інша продукція − в нижчій ціновій політиці.

Денис Маганов2

Денис Маганов пояснює, що самопроголошена Народна Рада міста Ніжина, яка не має під собою ніяких офіційних дозволів, пропонує фермерам або постачати продукцію собі в збиток, або годувати дітей картоплею для поросят.

Депутат міської ради, помічник Кодоли Максим Білоусенко так не вважає, продовжуючи лобіювати інтереси Чернігівської фірми, яка планує постачати картоплю по 1 грн. Денис Маганов стверджує: «Уявіть собі вигляд цієї картоплі – по ціні в одну гривню! А  якщо добавити вартість бензину за відстань від Чернігова до Ніжина, то виходить, що ніжинських діток будуть годувати гнилими продуктами? Адже ця фірма обіцяє годувати діток аж за 6 грн в день! Стосовно іншого кошика продуктів, який також повинен вкластись в формат 2-3 грн – подумати навіть страшно».

Головний редактор видання «Flash on Time News констатує:

− За для вирішення своїх інтересів і інтересів фірми, помічник Кодоли організував і ініціював перевірку «Школярика», з неіснуючими і незареєстрованими в державному реєстрі організаціями, з погрозами і хамством, довівши директоршу до гіпертонічного кризу.

Після цього того, як Маганов звернувся до Кодоли, аби проінформувати депутата про ситуацію, йому відповіли, що розберуться і приймуть рішення.

Щодо фізичних погроз, то вони, за свідченням журналіста Дениса Маганова, містяться на сторінках користувачів соціальних мереж і нібито, як вже ним встановлено, ці інтернетівські сторінки соцмереж належать якраз Максиму Білоусенко та його спільникам.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?