Політична ситуація у Чернігові загострюється. «Солідарність» готує масові провокації

красна площа 1Заява депутатської групи партії «Наш Край» у Чернігівській обласній раді з приводу поточної політичної ситуації в Чернігові 

У Чернігові деякі політичні сили, які втратили електоральну довіру і рейтинги, планують в останній день агітації, 23 жовтня, спровокувати громадянське протистояння в центрі міста, щоб потім звинуватити в цьому своїх опонентів.

Зокрема, представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» планують масові зіткнення під час двох концертів на центральній площі Чернігова. При цьому в одному з концертів беруть участь діти.

Як стало відомо депутатській групі, з цією метою представники «Солідарності» привезли до Чернігова 60 колишніх членів харківського «Оплоту». «Завезли людей спортивної зовнішності, які відпрацьовували свої навички з організації масових заворушень, били людей на антимайданах. Тепер зіткнення планують влаштувати в Чернігові. У них можуть постраждати невинні люди. А ще недобросовісні політики втягують у це дітей і ними ж прикриваються. Це за гранню моралі», — заявив голова депутатської групи «Наш Край» Валентин Мельничук.

Крім того, представники «Солідарності» замовили додатковий тираж Чернігівської обласної газети «Деснянська правда», в якій розміщена свідомо неправдива інформація і наклеп на адресу політичних опонентів – партії «Наш Край». «На жаль, у партії «Солідарність» намагаються перемогти на виборах у Чернігові за будь-яку ціну, прикриваючись дітьми, використовуючи чорні технології, обливаючи брудом своїх опонентів. Ці політики забули, за що боровся Майдан і скільки людей загинуло під час Революції Гідності, під час проведення АТО. Люди боролися, у тому числi, й проти політиканів, готових задля влади приносити в жертву людей», — заявив В.Мельничук.

У депутатській групі «Наш Край» закликали всі політичні сили вести передвиборну боротьбу чесно і не використовувати чернігівців у своїх брудних політичних війнах.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?