Поліція розшукує злочинця, який тяжко поранив працівника ломбарду

Поліцейські Чернігова проводять оперативно-розшукові заходи зі встановлення та затримання розбійника, який з вогнестрільної зброї тяжко поранив працівника ломбарду.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Увечері 24 лютого оператору лінії «102» надійшло анонімне повідомлення, що в одному з чернігівських ломбардів по вулиці Богуна чутно постріли.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи поліції Чернігова та ГУНП на чолі з керівництвом, туди ж були скеровані наряди поліції і спецпідрозділ, колеги з прокуратури.

2Коли спецпризначенці зайшли до ломбарду, то знайшли там пораненого працівника закладу. Поліцейські надали постраждалому першу медичну допомогу, дочекалися приїзду карети «швидкої медичної допомоги» та супроводили пораненого до лікарні.

Під час огляду місця події слідчо-оперативною групою експерти вилучили гільзи від автоматичної вогнепальної зброї та інші речові докази. За передньою інформацією, з ломбарду нічого не викрадено.

3Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) — карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

4

Триває досудове розслідування, яке знаходиться на особистому контролі керівництва поліції Чернігівщини.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?