Поліція Чернігівщини шукає зниклого хлопчика

Бахмацьким відділом поліції ГУНП в Чернігівській області розшукується безвісти зниклий Матвієнко Олексій Володимирович, 28.03.2002 року народження, житель м.Батурин, вул. Партизанська, 1.

Хлопчик ще 9 лютого 2015 року залишив без дозволу територію Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, пішов на річку Сейм в м. Батурині Бахмацького району Чернігівської області та до теперішнього часу місце його знаходження не відоме. Можливо він провалився під лід та потонув. Але це лише припущення. Тож Бахмацький відділ поліції ГУНП в Чернігівській області звертається  до громадян.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про зниклого або про виявлення невпізнаного трупа з вищевказаними прикметами одягу, поліцейські просять повідомити Бахмацький відділ поліції ГУНП в Чернігівській області за телефонами (04635) 2-15-63 або «102».

Прикмети: на вигляд 8-10 років, зріст близько 135 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве, обличчя кругле.

Був одягнений: штани синього кольору, светр сірого кольору із білими квадратами спереду, носки чорного кольору, футболка світлого кольору, куртка синього кольору та шапка темного кольору.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?