Податківці віддали шану подвигу героя Дмитра Тернового

23 квітня у Ніжині біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають»  відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та воїнів, що загинули у зоні проведення АТО.

Терновий Ніжин (1)Колектив фіскальної служби в області з сумом та гордістю віддав шану своєму колишньому колезі — полковнику міліції Дмитру Терновому, який більше 10 років віддав службі у податкових органах і з честю виконав свій обов’язок перед Вітчизною.

Вшанували пам'ять героя виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДФС в області Олексій Барановський, Ніжинський  міський голова Анатолій Лінник, родина Дмитра Тернового, представники громадських організацій, а також працівники фіскальної служби області та району.

Терновий Ніжин (2)У своєму виступі Олексій Барановський закликав усіх присутніх завжди пам`ятати про подвиг героїв, які загинули у мирний час. З сумом відзначив, що найкращі помирають першими. Висловив надію на те, що ці трагічні  жертви останні. Із особливими словами вдячності і співчуття звернувся до родини Дмитра, яка втратила найдорожче — батька та  чоловіка.

Хвилиною мовчання вшанували присутні бійців, чия висока громадянська мужність, відданість Україні та військовій присязі віднині навічно закарбовані в нашій пам’яті. Присутні поклали квіти до монументу Героям Небесної Сотні.

Заходи продовжилися на території Ніжинської ЗОШ №9, де  була встановлена  меморіальна дошка полковнику Дмитру Терновому та висаджена туєва алея. 

Людмила КОВАЛЬОВА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?