«Подаруй тепло солдату» — стартувала акція на підтримку військових

Стартувала благодійна акція по збору теплих речей та смаколиків для військових. Триватиме вона до кінця лютого цього року. Збір гуманітарної допомоги організований на базі Соціально-психологічного центру м. Славутича Київської області.

— Ми співпрацюємо з місцевою волонтерською організацією «Соняшник», вони щопонеділка відправляють на Схід України те, що наразі найбільш потрібно нашим захисникам. Це штани, светри, шарфи, манішки, шапки під каски, шкарпетки, рукавиці, нитки для в’язання, чай, кава, цукор, смаколики тощо. В нашій установі є також люди поважного віку, які в’яжуть шкарпетки воїнам, найстаршому 82 роки. Тобто люди це приносять нам і ми у свою чергу передаємо це все волонтерам. «Передай тепло солдату» — це також і душевне тепло, зокрема малюнки, що потрапляють на фронт, — розповіла практичний психолог місцевого Соціально-психологічного центру Дар'я Мельник.

Як зазначають організатори акції, небайдужі містяни проявляють високу активність в цьому і за невеликий проміжок часу вже зібрано чимало теплих речей.

На майбутнє, представниками Центру спланований сімейний розважальний захід «Розфарбуй зиму» для учасників АТО/ООС та членів їх родин.

Ігор Березинський, спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Фото Дар'ї Мельник

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?