Півзахисник «Вест Хема» Андрій Ярмоленко розтягнув зв'язки коліна

Агент півзахисника «Вест Хема» Андрія Ярмоленка Вадим Шаблій заявив, що травма українця виявилася не такою серйозною, як здавалося раніше.

Як повідомляє у Телеграм-каналі Чернігівський спорт, з посиланням на видання zbirna.com, згідно з найгіршими прогнозами лікарів, наш співвітчизник повернеться на поле вже через три тижні. Таким чином, футболіст зможе взяти участь у матчах відбору на чемпіонат світу 2022 року в Катарі проти Франції, Фінляндії та Казахстану, які відбудуться в березні.

Раніше в британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ярмоленко може більше не зіграти в нинішньому сезоні через розтягнення зв'язок коліна. Він отримав це пошкодження на початку другого тайму матчу 1/8 фіналу Кубка Англії проти «Манчестер Юнайтед» (0:1).

Андрій вийшов у стартовому складі на позиції центрального нападника і був замінений на 54-й хвилині за рахунку 0:0. Авторитетний статистичний порталі WhoScored поставив йому оцінку 6,2 за цей поєдинок. Без українця «Вест Хему» не вдалося здолати МЮ, який вийшов у чвертьфінал завдяки голу Скотта Мактомінея.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?