Пісенні вітання для жінок-військовослужбовців

В Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України 5 березня 2021 року пройшли урочистості, присвячені Міжнародному жіночому дню.

Тепло і щиро вітали зі святом жінок, які працюють у територіальних центрах Чернігівщини. Участь у заході взяли, в тому числі, жінки-військовослужбовці — учасники бойових дій, які боронили суверенітет і незалежність країни на Сході.

До сердечних привітань т.в.о. обласного військового комісара Юрія Борисова і військового комісара Чернігівського об’єднаного міського ТЦК та СП Олега Гончарука приєдналися і артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, які подарували учасникам урочистостей святкову програму. У концерті, який провела Інна Василенко, взяли участь Вікторія Олійник, Марина Коваленко, Макс Пузан, Анна та Дар’я Михневич.

Вояків Чернігівщини і артистів філармонійного центру пов’язують давні і по-справжньому дружні творчі стосунки. За активну громадську позицію, професіоналізм та вагому підтримку з культурологічного забезпечення військовослужбовців творчий колектив Чернігівського обласного філармонійного центру під час урочистостей був нагороджений Почесною грамотою військового комісара обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?