Підозрюваних у розкраданні землі взято під варту

У п’ятницю, 27 травня, за клопотанням детективів Національного антикорупційного Бюро, погодженим із прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрано запобіжний захід для трьох учасників корупційної схеми з розкрадання державної землі у Київській області вартістю понад 50 млн грн. Їх було затримано в середу, 25 травня, у результаті слідчих дій у місті Бровари.

Про це нашому виданню повідомили в прес-центрі НАБУ.

Щодо підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі: 4 мільйони грн ­– для колишнього керівника Управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в Броварському району, та по 3 мільйони гривень – для директора землевпорядної організації та голови правління місцевого садового товариства.

Слідчі дії тривають.

Нагадуємо, що в середу, 25 травня, в результаті слідчих дій у місті Бровари Київської області детективи НАБУ спільно з прокурорами САП та працівниками Департаменту захисту економіки Національної поліції в Київській області затримали трьох учасників корупційної схеми привласнення державної землі. Вони підозрюються в організації привласнення земель загальною площею понад 20 га, розташованих в інвестиційно привабливих місцях Київської області (ч.5 ст. 191 КК України). Ринкова вартість ділянок перевищує 50 мільйонів гривень.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?