Перемогу здобували військові у справжніх боях... у Чернігові. Відео

Змагання з рукопашного бою провели в оперативному командуванні «Північ».

В Чернігові відбулись змагання з рукопашного бою серед військових частин оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України.


У змаганнях взяли участь 9 команд від підпорядкованих військових частин до складу яких, увійшли як досвідчені військовослужбовці контрактної служби, що брали участь в АТО, так і строковики.

Відкриваючи початок змагання командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Вячеслав Назаркін привітав усіх учасників та побажав перемоги найпідготовленішим.

− Я хочу привітати усіх присутніх з початком проведення змагання, цей вид спорту саме для справжніх чоловіків, хай переможе найсильніший та найпідготовленіший, — зазначив командувач.

Окрім того керівник військового управління зазначив, що подібні спортивні заходи не є випадковими і будуть проводитись і надалі.

На початку проведення заходу Чернігівський танцювальний колектив «Глорія», виконав перед присутніми вальсову композицію.

За форматом проведення змагань у різних вагових категоріях були проведені бої та за їх результатами визначали переможців як серед військових частин, так і особистої першості.

Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування «Північ» підполковник Руслан Карпінський зазначив, що змагання з рукопашного бою популярні не лише у Збройних Силах України, а і серед усіх силових структур, тож сьогоднішній переможець буде представляти оперативне командування «Північ» у відбірковому турі змагань серед частин Сухопутних військ до чемпіонату на Кубок Президента України.

Нагороди переможцям були вручені виконуючим обов’язки заступника командувача військ оперативного командування «Північ» полковником Євгеном Мельником, головою Чернігівської обласної організації ФСТ «Україна» Андрієм Кужельним, головою Чернігівської обласної організації ФСТ «Спартак» Ігорем Григор`євим.

За результатами змагання визначилися переможці:

  • перше місце посіла команда від військової частини В 2803,
  • друге місце – військова частина В3231,
  • третє місце – військова частина В2731.

рукопашний бій-армія-Чернігів-спорт (2)

рукопашний бій-армія-Чернігів-спорт (3)

рукопашний бій-армія-Чернігів-спорт (4)

рукопашний бій-армія-Чернігів-спорт (6)

Віталій Кирилов, оперативне командування «Північ»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?