Перейменування «тоталітарних» вулиць — реальна необхідність

ленін17 квітня 2015 року керівник міської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Макаренко звернувся до депутатів районної ради з пропозицією щодо перейменування вулиць тоталітарного режиму в місті Бобровиця, що на Чернігівщині.

Націоналісти зауважують, що необхідно встановити процедуру та строки перейменування вулиць міста, назви яких є комуністичними, возвеличують тоталітарний режим, носять імена та прізвища діячів причетних до тоталітарного комуністичного режиму.

Свободівці запропонували повернути назви, які несуть в собі історію українського краю.

«Уряд досі не підписує законопроекти щодо засудження комуністичного та нацистського режимів в Україні. Тим самим не вважає ці історичні законопроекти важливими для Української Держави. Тому ми продовжуємо боротьбу з тоталітарною тінню на місцях, змушуючи місцеву владу стирати комуністичний слід з вулиць міста!», зазначив керівник міської районної організації ВО «Свобода» Олег Макаренко.

На черговій сесії районної ради депутати прийняли рішення про створення комісії, яка займатиметься питанням перейменування вулиць міста Бобровиця.

Катерина Дротянко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?