Пенсіонер найняв для роботи по дому робітника-садиста

В Чернігові поліція затримала чоловіка, який тяжко травмував пенсіонера.
Слідчим Чернігівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень власнику помешкання робітником, який виконував ремонтні роботи.

Про це проінформували в секторі зв'язків з громадськістю обласної поліції.

26 січня по допомогу до поліції звернувся родич чернігівського пенсіонера й повідомив, що старенькому найнятий для ремонту робітник наніс тілесні ушкодження. Чоловік вдарив господаря в обличчя після питання хазяїна куди поділися з помешкання електролампочки.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що хазяїн квартири не знайшов електролампочок і спитав про це робітника. Той витлумачив питання як звинувачення у крадіжці, після чого розгорівся словесний конфлікт. Ремонтник ударив старенького кулаком в око та розбив окуляри. У відділенні мікрохірургії Чернігівської обласної лікарні медики діагностували у пенсіонера контузію та проникаюче поранення рогівки правого ока.
Правоохоронці доставили кривдника до Чернігівського відділу поліції для подальшого з'ясування обставин події.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
Триває досудове розслідування.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?