Патріоти провели польові заняття з оборони краю

На Чернігівщині патріоти провели польові заняття у складі підрозділів територіальної оборони.

Поблизу селища Седнів на Чернігівщині впродовж трьох днів тривали польові заняття з підрозділами територіальної оборони у складі патріотів з Громадського формування Самооборона Чернігівщини та 1-ї Чернігівської сотні. Захід було проведено на волонтерських засадах за рахунок самих учасників занять.

Головною темою, яка розглядалася під час польового виходу було облаштування взводного опорного пункту, блокпосту, оборона та охорона визначених позицій і об’єктів.

Під час занять, які проводив заступник командира Громадського формування Самооборона Чернігівщини з військових питань майор запасу Сергій Калініченко, розглядалися дії підрозділу в складі ДРГ, контр-диверсійна боротьба, вивчення дій кожного бійця в складі відділення під час ведення бойових дій, правила застосування зброї та вивчання матеріальної частини стрілецького озброєння, у тому числі кулеметів і РПГ-7.

Слід зазначити, що до складу підрозділів входить багато безпосередніх учасників АТО, які мають великий бойовий досвід, патріотично налаштовані й мотивовані, всіляко сприяють підвищенню обороноздатності країни і завжди готові дати відсіч агресору.

Підполковник Олександр Парій

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?